November - 2017

Klart for påmelding

05.05.11
Nå er seilingsbestemmelsene og påmelding til Arsgrunnen Shorthanded klar i menyen til venstre under mappen Regatta. God seilas.

Utsetting og opptak til våren

21.02.11
Nå blir dagene fort lysere og snart blir de vel mildere også. Da er det tid for å tenke vårpuss og utsetting for dem som har båten på land, og samtidig oppsetting for de som vil pusse på land og i9kke på slippen. Styret oppfordrer flerst mulig til å sette båten på land et par uker i april og ta vårpussen i ro og mak der, så blir presset på slippen mindre.

Felles premieutdeling

17.02.11
I samarbeid med Seilforening 1928 og Stavanger Seilforening holder Gandsfjord Seilforening et vintermøte med foredrag om turseilas i Karibien etterfulgt av premieutdeling for 2010 regattasesong.

Two Star korrigerte resultater

17.10.10
Her er Two Star resultater. Det viste seg at det var gitt/satt feil lys-tall for en båt. Dette er nå rettet opp. Jeg beklager, men det er dermed to båter som har gledet seg ett hakk for tidlig. Men rett skal være rett. Takk for sabla kjekk seilas - og gratla til dere som får premie senere i år. Espen

Vinteropplag

24.09.10
Vi har fått tilgang til vår faste kranbil 30.10.10 Det vil da bli opptak av båter for vinteren, oppstart 30.10.10, kl 08:00, planlagt utsetting før påske, den 09.04.10 Påmelding til opptaket skal skje til SF28, Havnesjefen innen 23.10.10,men helst så snart som mulig, de først påmeldte får først plass e-mail: havnesjef@seilforeningen1928.no alternativ for de som ikke har tilgang til e-mail: telefon 915 34 889 Det er muligheter for opplag for båter fra andre foreninger til fastsatte priser Alle som skal ta opp sine båter må ha klargjort en opplagsbukk med kjettinger, strekkfisker og underlag for kjøl, dagen før 29.10.10, dette for å redusere tiden vi anvender kranbilen, anvisning av plass vil bli gitt etter at alle påmeldinger er mottatt innen den 23.10.10.

Bilder fra Skudseilasen?

13.09.10
Har du noen bilder fra Skudseilasen på lur? I så fall kan du sende dem til meg på mail (Espen.R.Mathiesen@uis.no), så skal jeg laste dem opp til felles glede. Trykker du på les mer - så legger jeg ved en lenke til noen få foto.

Resultater, Skudeseilas

12.09.10
Her er resultatlisten.Dersom du trykker på utskriftsformat så får du oppe en pen og ren lesbar liste. Kors på halsen.

Deltakerliste, Skudeseilasen

11.09.10
Med litt flaks får jeg nå lagt ut deltagerlista. Den er temmelig imponerende med hele 24 båter. Ikke dårlig på en helg med heller vekslender værforhold for å si det mildt. Dersom du synes lista er litt smal så trykk nederst å ta ut en liste for utskrift. Da virker alt så meget medre. Lykke til og god seilas! Espen

Skudeseilasen - endringer i seilingsbestemmelsene

10.09.10
Seilere - værfolket klarer ikke å bestemme seg for om det blir vind eller ikke søndag. For å ta høyde for det har vi i vår ufattelige klokskap bestemt følgende: Ved lite vind vil AP bli heist på stamplass. Starten blir da flyttet en time ut i tid, starten flyttes fysisk til Bragen, i tillegg blir det da omvendt løp. Starten blir da mellom land og Bragen retning Nord, Nord-vest (nesa mot Kvitsøy). Fordelen med dette er at vi får flyttet starten til et sted det er vind - mulighetene for vind er større lengre ut på dagen - og omvendt løp deltagerne mindre motbølger mot Kvitsøy og mer bølger med langs utsiden av Kvitsøy. Ved fortsatt lite vind er det mulig at regattasjef tar inntak i Langøyosen.

Skudeseilasen søndag 12 sept.

01.09.10
Nå kan du endelig melde deg på Skudeseilasen. Dette er en av våre flotteste distanseseilaser som gir smak av fjord og hav. En seilas med lange aner og ærerik historie. Påmelding og seilingsbestemmeler finner du rett venstre under Regatta, velg Skudeseilasen og kursen er satt. Nok vann under kjølen og rettferdig vind til alle, Espen