Oktober - 2017

Høstkos for regattaseilere

02.10.2013
Regattaseilerne i 1928 avsluttet nok en vellykket sesong for 1928 med pizza og øl i klubbhuset onsdag 2 oktober. Noen vil nok mene det er aldeles ufortjent og at det er helt feil å feire at regattasesongen er over for denne gangen. Men å feire seg selv er klart undervurdert i selskapslivet og denne gangen hadde vi virkelig gode resultater å feire.

Velfortjent pizza i klubbhuset

Arne Liebich Rise har kjempet seg til andre plass blant Expressene. Den åpenbart tøffeste klassen i Stavanger med 22 deltakende båter. Team X-ray fra 1928 tok en imponerende tredjeplass. Frank Ingve Huth har tre førsteplasser i seilasene han deltok i. Men resten av seilasene har han ikke deltatt og endte dermed på en 13 plass. Imponerende.

Regattasjef Terje Rise troner på toppen i sin klasse. Det til tross for at sammenlagt listen inneholder båter som startet fem-minutter før «Sitaren» denne onsdagen.

Jan Ingen Hellesmark i Melgesen "Carrero" gjennomførte også en tilnærmet "Huth" ved å vinne der han deltok - når vi ser bort fra en tredjeplass - så han endte på en tredjeplass i sportsflåten.

Formann Stig Gard Paulsen erobret andre plassen i sin klasse. Denne gangen mot en nærmest uslåelig danske i en Larsen 28. Denne siste onsdagen, da det endelig blåste, satte "Marild" alle de andre konkurrentene - bort sett fra uslåelige "Avanti" - på plass med en ren parademarsj fra Marøysteinen til Riskaholmene.

Nykommer Thale Thomseth vant rekruttklassen i Solingen "Fjorden Baby". Det er kanskje ikke så veldig imponerende tatt i betraktning at de var alene i klassen, men jentene har vist en imponerende stayerevne. Siste onsdag blåste det stikker og strå med påfølgende dramatiske broacher og svært våte føtter. Da er det tøft å fortsette.

Vel blåst seilere!